Hypotheken herzien

Wederom een punt dat samenhangt met fractioneel bankieren.

Heroverweging rol EU

Internationale samenwerking is prima en in deze tijden noodzakelijk. Echter jezelf volkomen onderwerpen aan een bureaucratie is iets totaal anders.
De EU in haar huidige vorm is voor ons totaal onacceptabel. Dat betekend dat we eruit stappen of dat de EU zal moeten hervormen.
In beide gevallen gaan we de zeggenschap over Nederland terugbrengen waar deze thuis hoort. In Nederland zelf!

Defensie

Doel van defensie in onze visie is dat we in geval van nood van ons af kunnen bijten. Een soort verzekering voor 'in geval dat'. Helaas is het Nederlandse leger door bezuinigingen nog maar een schaduw van wat het twintig jaar geleden was. Met een handje vol tanks en steeds minder vliegtuigen kunnen we niet echt stellen dat hier nog sprake is van een leger. Wat betreft defensie hebben wij het volgende op de agenda:

Betutteling

De steeds verder gaande invloed van de overheid op onze levens zien wij als een zeer ernstige bedreiging van de vrijheid op lange termijn. Wij zien dit als een stukje psychologische oorlogvoering die de bevolking eraan laat wennen dat het 'normaal' is dat iemand anders je voorschrijft waar je wel/niet mag roken. Of op welke leeftijd je een biertje mag nemen.

Geo-engineering

Dit onderwerp zal voor velen een grote onbekende zijn.
Echter er wordt al decennia lang geëxperimenteerd met technologie om het weer te beïnvloeden.

De meest bekende voorbeelden zijn de ionosfeer verhitters en de befaamde chemtrails. Er ligt inmiddels genoeg bewijs dat deze technologie inmiddels operationeel is.
Voor ons een reden om het op de lijst te zetten.

Belastingen

Belastingen, laten we er een paar op een rijtje zetten.

Visie 911 herzien

Inmiddels zijn we vijftien jaar na de gebeurtenissen van 11 september 2001. De emoties zijn verdwenen en kunnen we het er eens rationeel over hebben. Voor personen die niet met alternatieve media in contact zijn gekomen sinds 911 gaat dit een lastige worden.

Afschaffen alcoholverbod

Als we het hebben over een mooi voorbeeld van ziekelijke bemoeizucht dan is dit weer een prachtig voorbeeld. Als men de massamedia mag geloven is de gemiddelde Nederlander niet in staat zelf te beslissen waar ze een biertje mogen drinken.

Onze redenen om het alcoholverbod per direct van tafel te halen zijn als volgt:

Afschaffen rookverbod

Afgelopen decennium is het toneel geweest van een ware hetze tegen rokers. En net zoals bij alcohol zijn er gevolgen voor de gezondheid van de betreffende persoon. Maar het is niet de taak van de overheid om kinderjuffrouw te spelen. Nu gaat het om roken, maar de bemoeizucht gaat daar echt niet stoppen.

Het rookverbod kan direct van tafel en wel om een aantal redenen:

Afschaffen identificatieplicht

De identificatieplicht. In WOII ingevoerd door de bezetter om mensen op te pakken en af te voeren, daarna begrijpelijk genoeg voor lange tijd onbespreekbaar. Maar tegenwoordig – zeker na de aanslagen van 9/11 - niet meer weg te denken uit de samenleving.

Pagina's